Huawei P50 Pro+ отримає найбільш вражаючу камеру серед смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 1 хв.

Напередодні швидкої презентації флагманських смартфонів глава споживчого підрозділи HUAWEI Річард Ю заявив, що серія P50 переосмислити мобільну фотографію і відкриє нову еру в мобільній обробці зображень. З чуток, компанія знову буде дивувати можливостями зйомки на великій відстані, як вона це робила в минулих моделях.

Реклама

Варто нагадати, що HUAWEI P20 свого часу став першим в світі смартфоном з нічним режимом зйомки, який зараз використовується повсюдно, і 3-кратним оптичним зумом. Потім був Mate 20, який першим запропонував набір камер з трьома різними фокусними відстанями. В P30 дебютував 5-кратний оптичний зум, а в P40 вперше з’явився 10-кратний оптичний зум. Згідно з новими чутками, в серії P50 компанія не має наміру зупинятися, в черговий раз підтвердивши звання першопрохідця в мобільній фотографії. 

Як повідомляється, новий HUAWEI P50 Pro + першим серед смартфонів запропонує 20-кратне оптичне і 200-кратне цифрове наближення. Втім, є й інша інформація, згідно з якою в апараті буде телеоб’єктив з 10-кратним безперервним наближенням.  Передбачається, що лінзи в об’єктиві будуть рухливими, що дозволить плавно змінювати значення оптичного зума. Щось подібне вже реалізовано в Sony Xperia 1 III, але там об’єктив перемикається між 3 і 4,4-кратним наближенням без можливості вибору проміжних значень. Ще один витік вказує на використання в P50 Pro + об’єктива з рідкої лінзою, здатної змінювати свою форму і фокусна відстань для зйомки в ультраширококутний або макрорежимі.

Інше джерело вказує, що в звичайному HUAWEI P50 буде використовуватися 66-ватна швидка зарядка, а моделі P50 Pro і P50 Pro + отримають 100-ватну зарядку, здатну повністю заповнити енергію за 20 хвилин. 

Що з цього правда – дізнаємося на презентації вже 29 липня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: