Представлений Poco F3 GT: екран 120 Гц, флагманський процесор і ціна $ 362

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серію смартфонів POCO поповнила ігрова модель під назвою F3 GT. Її ключовими фішками стали потужний процесор, спеціальні тригери в корпусі і ємний акумулятор, а також камери з RGB-підсвічуванням і висока чутливість сенсора дисплейного модуля.

Новинка оснащена плоским 6,67-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою технологій HDR 10+ та DC Dimming. Корпус смартфона отримав рамку з алюмінієвого сплаву і з двох сторін покритий захисним склом Gorilla Glass 5. За продуктивність пристрою відповідає восьміядерний процесор MediaTek Dimensity 1200 на комбінації з 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача гаджета складає 128 або 256 ГБ.

POCO F3 GT позиціонується як геймерський пристрій, тому виробник обладнав його RGB-підсвічуванням навколо блоку тильньої камери. Вона може бути використана не тільки під час ігрових сесій, але і як індикатор зарядки, а також інформувати про повідомлення. Крім того, гаджет оснащений допоміжними ігровими тригерами, що активуються повзунком на бічній грані, і має частоту дискретизації сенсора 480 Гц, що підвищує точність розпізнавання торкань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрійна основна камера POCO F3 GT включає 64-мегапіксельний головний сенсор, надширококутний датчик на 8 Мп і макрооб’єктив на 2 Мп. Дозвіл фронтального модуля становить 16 Мп. Ємний акумулятор смартфона (5065 мАч) підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Новинка в чорному і сірому корпусах надійде в продаж 26 липня по ціні $ 362 за версію 6/128 ГБ і $ 389 за варіант 8/128 ГБ, а модифікація 8/256 ГБ обійдеться покупцям в $ 416.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.