POCO X3 GT отримає флагманський процесор і потужну зарядку

За кілька днів до презентації прес-служба компанії опублікувала відразу два рекламних зображення, присвячених новинці. Тизери підтвердили деякі ключові характеристики пристрою – зокрема, стали відомі модель його процесора і потужність технології швидкої зарядки.

Перше зображення вказує на використання виробником процесора MediaTek Dimensity 1100. Його специфікації практично ідентичні флагманському Dimensity 1200, за винятком списку підтримуваних сенсорів камер і максимально можливої ​​частоти дисплея смартфона. Крім того, вендор підтвердив, що потужність використовуваної в пристрої технології швидкої зарядки складе 67 Вт.

Очікується, що гаджет буде представлений в трьох колірних рішеннях: синьо-зеленому, чорному і білому. Йому приписують 6,6-дюймовий 120-Герцева дисплей з роздільною здатністю Full HD і захисним склом Corning Gorilla Glass Victus, а також конфігурацію пам’яті 8/256 ГБ. На тильній стороні смартфона, за чутками, розміститься блок основної камери з трьома датчиками (64, 8 і 2 мегапікселя). За автономність смартфона буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг. Презентація POCO X3 GT відбудеться вже 28 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.