Показали вражаючі знімки зроблені на OnePlus Nord 2 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за першими тестами продуктивності в мережі з’явилися і приклади фотографій, зняті на камеру смартфона. Журналісти оцінили можливості як основного модуля новинки, так і її просунутої Фронталки з дозволом 32 Мп, зазначивши їх ключові особливості та недоліки.

OnePlus Nord 2 оснащений потрійний основною камерою з головним датчиком Sony IMX766 (50 Мп, f / 1.88, OIS), 8-мегапіксельною з ширококутною оптикою (119,7 °, f / 2.25) і монохромним сенсором на 2 Мп. Селфі-камера пристрою представлена ​​єдиним 32-мегапіксельним датчиком Sony IMX615 (f / 2.5). В оновленому додатку «Камера» в ColorOS з’явилася функція, одночасного запису відео на обидва модуля. Компанія також модифікувала ІІ-алгоритми для обробки поста фотографій.

До мінусів пристрою журналісти віднесли заводські настройки ПЗ, через які картинка «завалюється» в відтінки синього і зеленого заради підвищення контрастності при зйомці на основний і ширококутний модуль. Через це у фотографій страждає точність передачі кольору, хоча суб’єктивно вони виглядають добре. Зміна колірної гами відбувається і при використанні цифрового зума.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перенасичення зеленими і синіми тонами спостерігалося і при активації HDR. Крім того, було відзначено занадто агресивне шумозаглушення при ширококутної зйомки, а також падіння деталізації при використанні двократного зума.

В умовах слабкої освітленості смартфон продемонстрував хорошу якість зображення з незначною втратою деталізації при роботі основного датчика. Під час портретної зйомки апарат в деяких випадках занадто сильно розмивали фон, через що знімки виглядали менш природними.

Запис відео нарікань не викликала – вбудована стабілізація показала себе добре, а передача кольору в цілому була точною. Єдине, чого, на думку авторів огляду, не вистачає Nord 2 – підтримки режиму зйомки 4K з частотою 60 кадрів в секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.