В Apple визнали провал iPhone mini і готуються до припинення продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple фактично визнала провальність лінійки iPhone mini. Уже з наступного року «яблучний» бренд зупинить виробництво нових екземплярів моделі.

У майбутньому році шанувальникам Apple не варто чекати оновленої версії моделі, оскільки пристрою не вдалося зайняти на ринку гідну нішу. Продажі iPhone mini виявилися не настільки значними, як сподівався розробник. Скоротити виробництво на тлі низького попиту довелося вже в першій половині 2021. Модель з підтримкою технології 5G на старті коштувала майже 700 доларів, що робило її менш привабливим рішенням в порівнянні з iPhone SE. Експерти не виключають, що у 2022 заміною для смартфона послужить нове виконання 6,7-дюймового iPhone Pro Max. IT-експерт Андрій Соловйов зазначив, що мода на великі дисплеї прийшла з Китаю.

У зв’язку з цим виробники тепер майже не випускають моделей з маленькими екранами. Низький попит призвів до провалу Apple, тепер бренд фактично розпродає залишки. iPhone mini, наполягає фахівець, розчарував користувачів з двох причин. Перш за все це досить високий цінник. Крім того, незважаючи на свою «просунутість», модель має слабким акумулятором. Сумнівається Соловйов, що нова лінійка компанії виявиться «революційної», вона буде скоріше «еволюційної».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.