Інсайдери про новий iPhone SE: потужний CPU, підтримка 5G і реліз у 2022-му

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Nikkei Asia опублікувало новий звіт, присвячений наступного «бюджетнику» сімейства iPhone. Крім основних технічних характеристик, журналісти назвали і орієнтовну дату виходу новинки – яка, як очікується, стане єдиним «компактом» наступного покоління гаджетів Apple.

Відповідно до джерела, апарат, як і його попередник, успадкує дизайн iPhone 8 і буде оснащений 4,7-дюймовим IPS-дисплеєм. При цьому незважаючи на статус недорогої моделі, журналісти приписують смартфону флагманський процесор A15 Bionic, а не більш доступний А14, про який раніше повідомляли інсайдери. Очікується, що новинка буде працювати в мережах 5G завдяки модему Qualcomm X60. Як дата релізу видання називає першу половину 2022 року.

З чуток, Apple не випустить в наступному році компактний iPhone 14 mini, оскільки обсяги продажів попередньої моделі не виправдали очікувань компанії. Його нішу імовірно і займе новий представник сімейства SE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Практично вирішено, що в наступному році [нового] ​​mini не буде, а замість нього з’явиться відносно доступна версія найбільшого iPhone Pro Max», – наводить Nikkei Asia слова одного з галузевих інсайдерів.

Що стосується інших смартфонів бренду, джерело заявляє, що iPhone 13 надійде в масове виробництво в наступному місяці, а до кінця січня 2022 Apple планує випустити до 95 мільйонів пристроїв. Всього в поточному році світ побачать 230 мільйонів iPhone, що на 11% більше, ніж роком раніше ..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.