Глава Honor розкрив секрет назви флагмана Magic 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор компанії Джордж Чжао прокоментував чутки про технічні характеристики майбутньої новинки. Він підтвердив одну з головних специфікацій пристрою, розповів свіжі подробиці про його модулі основної камери, а також розкрив секрет вибору назви моделі.

За словами глави бренду, Magic 3 дійсно буде побудований на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888+. При цьому топовий процесор дістанеться і базової, і Pro-версії смартфона. Крім того, він підкреслив, що використання слова «магія» в назві пристрою присутній невипадково.

Виробник зробив акцент на якості зйомки в так звані «золотий годинник», коли небо за рахунок сонячного освітлення набуває рожеві відтінки за 15-20 хвилин до заходу сонця – на думку багатьох фотографів, це відмінний час для створення видовищних знімків. Чи позначиться «магія» і на дизайні новинок. Так, під час «золотого години» частина неба підсвічується синім, ніж та обумовлені два забарвлення Magic 3 – Golden Hour і Blue Hour.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрою також приписують 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і підтримку 100-ватної швидкої зарядки. Презентація новинки відбудеться 12 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.