DxOMark про батарею Xiaomi Mi 11: заряджається швидко, але ненадовго

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти лабораторії DxOMark протестували автономність флагманського смартфона в різних сценаріях роботи. Фахівців майданчики вразила швидкість зарядки акумулятора пристрою як по дроту, там і по повітрю – але до автономності гаджета виникли питання.

Ємність АКБ Xiaomi Mi 11 становить 4600 мАг. Смартфон підтримує технологію швидкої зарядки потужністю до 55 Вт (відповідний блок живлення є в комплекті), а також може «дозаряджатися» від 50-ватної бездротової док-станції.

Xiaomi Mi11

В ході тестування експерти DxOMark відзначили, що гаджет демонструє хороші показники при використанні будь-якого з підтримуваних способів зарядки. По кабелю батарея «розгойдується» з 0% до 89% всього за 31 хвилину, а до «сотні» заряджається за 56 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливості бездротової технології мало чим поступаються класичним методом. Так, вже через півгодини АКБ набирає 48% ємності, за 51 хвилину – 80%, а повністю заряджається повітрям за 74 хвилини.

Xiaomi Mi11

Проте експерти відзначили і недолік апарату – по їх укладанню, Xiaomi Mi 11 не може похвалитися рекордним часом автономної роботи. Високе енергоспоживання спостерігається практично при будь-яких сценаріїв використання. При інтенсивної експлуатації (7 годин активності в день) смартфон може пропрацювати до 23 годин, а при помірній (4 години на день) – до півтори доби. При цьому акумулятор гаджета розряджається навіть під час бездіяльності вночі.

У зведеному рейтингу автономності DxOMark смартфон Xiaomi набрав лише 49 балів – зараз це найнижчий показник серед всіх протестованих пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.