Які смартфони Xiaomi більше ніколи не отримають оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми часто публікуємо списки смартфонів-щасливчиків, які незабаром отримають свіже оновлення програмної частини. Однак є і зворотна сторона медалі – старички, які виходять на пенсію. Не дуже приємно дізнатися, що твій смартфон більше не отримає великих оновлень, але якщо ваш гаджет вийшов більше двох років тому, варто бути до цього готовим.

Що дивно, в цьому “чорному списку” знайшлося місце і досить свіжим девайсів, які вийшли менше року назад (наприклад, Poco C3). За запевненням авторитетному сайту xiaomiui Android 12 вийде для лінійки Xiaomi Mi 9, Mi 9T, Mi CC9 і Mi Note 10.

Якщо говорити про смартфони від дочірніх брендів, то наступна версія Android не з’явиться для серії Redmi K20, Redmi Note 8, Redmi 9. Також Poco C3 і M2 залишаться на Android 11. Втім версія операційна системи не має жорсткої прив’язки до версії інтерфейсу. Не виключено, що всі ці смартфони успішно перейдуть на MIUI 13 в кінці цього або початку наступного року. В цілому ж, розробник зміщує свої акценти на свіжі смартфони і флагмани.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.