Нові мелодії з Android 12 доступні для скачування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Android 12 власників «пікселів» чекають нові фірмові рінгтони, звуки повідомлень і будильника. Однак навіть власники смартфонів інших виробників вже можуть завантажити звукові файли і використовувати їх на своїх пристроях.

У третій беті Android 12 для смартфонів серії Pixel встановлений додаток Google Sounds було оновлено до версії 2.8, в якій і з’явилися нові системні звуки і мелодії. Бажаючі можуть завантажити APK-файл  і спробувати встановити його на свій апарат. Є інформація, що воно працює на деяких смартфонах немає від Google і з Android 11, але конкретного списку немає підтримуваних моделей немає.

Якщо ж програма не працює на вашому пристрої, то можна завантажити архіви з майже трьома сотнями мелодій, доступних в Google Sounds 2.8. Вилученням файлів займалися співробітники порталу Android Police. Всі вони розділені за категоріями:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажений архів потрібно витягти в пам’ять смартфона, після чого в настройках перейти в розділ «Звуки», де і вибрати потрібні мелодії. У разі якщо ваш призначений для користувача інтерфейс не підтримує вибір локальних звуків, їх потрібно перемістити в папку Notifications в пам’яті пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.