Categories: Смартфони

Власникам мільйонів смартфонів Xiaomi знову дуже не повезло

Share

Китайська корпорація Xiaomi намагається досягти успіху буквально у всьому, починаючи від смартфонів і закінчуючи різного роду аксесуарами. Вона не боїться випускати електричні зубні щітки, електросамокати, навушники, роутери та багато інших гаджетів, у яких є дуже серйозні конкуренти. Чи не обділяє увагою вона і своє фірмове програмне забезпечення, в тому числі те, яке встановлено на фірмові мобільні пристрої.

В кінці 2017 року компанія Xiaomi, як і обіцяла у вересні, випустила для смартфона Mi A1 стабільну фінальну збірку Android 8.0 Oreo, проте через дуже велике число скарг від користувачів на початку листопада її поширення було припинено. Тоді китайська корпорація пообіцяла вирішити всі проблеми в найкоротші терміни і випустити оновлений білд, в якому не буде проблем. Вона стримала свою обіцянку, поширивши нову збірку новітньої ОС, яка була доступна для завантаження і установки всім бажаючим приблизно ось уже як два тижні.

Проте, буквально днями стало відомо про те, що власникам мільйонів смартфонів Xiaomi знову крупно не пощастило, оскільки виробник визнав нову збірку Android 8.0 Oreo для моделі Mi A1 нестабільною. У ній було виявлено кілька критичних проблем, через які китайська корпорація вирішила призупинити її поширення. На офіційному форумі MIUI співробітник Xiaomi повідомив, що на рішення нових проблем з ОС може знадобитися кілька днів. Минулого разу на це пішло 3 дні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім власникам Xiaomi Mi A1, які оновили свій смартфон до Android 8.0 Oreo, не можна позаздрити. У перший раз майже всі скаржилися на значне зниження швидкодії і регулярні зависання, тоді як зараз мова йде про якихось інших критичних проблемах, через які телефон також може періодично пригальмовувати або навіть зовсім вимикатися. Залишається вірити, що нової ПО, яке допрацюють співробітники китайської корпорації, зможе порадувати мільйони людей своєю стабільністю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Sony 15 травня проведе велику презентацію: що побачимо

    Компанія Sony намітила на 15 травня презентацію новинок. Нам покажуть 2 смартфони. За інформацією з…

    09.05.2024

    Вразливість Telegram дозволяє відстежувати розташування користувачів

    У мережі з'явилася інформація про те, як можна визначити місцезнаходження користувачів Telegram у режимі реального…

    09.05.2024

    Samsung знову починає випускати оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для серії Galaxy S22 на початку цього місяця, але…

    09.05.2024

    Аналітики: покупці не заощаджують на нових iPhone

    Аналітична агенція Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) досліджувала переваги покупців iPhone і з'ясувала, що Apple…

    09.05.2024

    Новий iPad Pro з чіпом M4 виявився потужнішим навіть за MacBook Pro

    За тиждень до офіційної презентації нового iPad Pro з чіпом M4 в мережі з'явилися перші…

    09.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон до 100% і розряджати до 0% – просте пояснення

    Користувачі, які часто розряджають свої мобільні телефони до 0 відсотків, роблять серйозну помилку. Ситуація ще…

    09.05.2024