Смартфони лінійки Realme GT Master Series отримають до 19 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme опублікувала тизер-зображення, на якому зазначено, що смартфони лінійки Realme GT Master Series будуть пропонуватися з 19 ГБ оперативної пам’яті. Таким чином, Realme GT Master Edition і Realme GT Master Exploration Edition стануть першими смартфонами в історії з таким обсягом ОЗП.

Але на ділі ОЗП буде куди менше – всього 12 ГБ. Решта 7 ГБ «доберуть» з накопичувача за рахунок фірмової технології розширення пам’яті. У флеш-пам’яті створюється спеціальний розділ, який і виконує роль ОЗП. Аналогічні рішення є і у інших виробників смартфонів з Китаю – Vivo, OPPO, Xiaomi. Крім того, незабаром ZTE представить гаджет з 20 ГБ оперативної пам’яті (ймовірно, реальної оперативної пам’яті буде 12 або 16 ГБ, решта ж доведеться на віртуальну).

Апаратної основою Relame GT Master Edition стане чіпсет Snapdragon 778G. Realme GT Master Exploration Edition базується на Snapdragon 870. Молодша версія отримає 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, старша – 6,55-дюймовий. Працювати новинки будуть під управлінням операційної системи Android 11 з фірмовою оболонкою Realme UI 2.0. Офіційна прем’єра смартфонів серії Realme GT Master Series відбудеться 21 липня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.