У OnePlus Nord 2 підтверджено флагманський дизайн і камера

OnePlus Nord 2 обіцяє бути вкрай цікавим апаратом. Принаймі, на це вказують останні новини від самої OnePlus. Компанія показала, як буде виглядати смартфон, а також продемонструвала можливості його камери з флагманським сенсором.

Представлений тизер підтверджує всі попередні чутки про дизайн OnePlus Nord 2. Смартфон дійсно буде схожий на флагманський OnePlus 9. У нього буде такий же екран з тонкими рамками і отвором під селфі-камеру в кутку, а ззаду буде практично такий же блок потрійної камери.

Крім того, компанія опублікувала приклад нічної фотографії, зробленої за допомогою OnePlus Nord 2. Відомо, що в смартфоні буде 50-мегапіксельний модуль Sony IMX766 з оптичною стабілізацією зображення. Важливо відзначити, що цей же сенсор використовується в ультраширококутний камері флагманських OnePlus 9 і 9 Pro.

Презентація OnePlus Nord 2 разом з іншими новинка відбудеться вже зовсім скоро, 22 липня. У смартфоні очікується AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, флагманський процесор MediaTek Dimensity 1200 і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 65-ватної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.