У Samsung Galaxy S22 усунуть один з недоліків попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор Ice Universe повідомив про один з потенційних змін в наступному поколінні флагманських смартфонів Galaxy S. За його словами, Samsung працює над реалізацією більш швидкої зарядки, щоб не відставати від конкурентів.

Актуальні флагмани Samsung підтримують 25-ватну зарядку, що на тлі 100 і навіть 120 Вт у конкурентів виглядає вкрай дивно. Як запевняє Ice Universe, для серії Galaxy S22 компанія тестує зарядку потужністю понад 25 Вт. За його словами, це може бути 45 або 65 Вт.

Звичайно, заявлені показники все ще не рекордні, але це повинно стати великим поліпшенням в порівнянні з нинішньою реалізацією. Так, Galaxy S21 з акумулятором ємністю 4000 мАг «заправляється» від 0% до 100% більше години, а топового S21 Ultra з АКБ на 5000 мАг на повне відновлення енергії потрібно не менше двох годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, щоб захистити акумулятор смартфона від швидкого зносу, який можливий при використанні потужних зарядних пристроїв, Samsung застосує в майбутніх флагманів розумні функції. Мова йде про встановлення часу закінчення зарядки гаджета, що дозволяє знизити навантаження на АКБ, особливо при підключенні до мережі на ніч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.