Google Pixel 6 Pro оснастять поліпшеним телеоб’єктивом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У третій бета-версії Android 12 виявили нову функцію, яка з’явиться в смартфоні Pixel 6 XL. Вивчення нової збірки «зеленого робота» одним з розробників ресурсу XDA-Developers показало, що додаток Google Camera 8.3.252 розкрило можливості камери майбутнього покоління фірмових смартфонів Google.

Google Camera 8.3.252

Розбирання APK нової ревізії додатки Google Camera показало, що старша модель серії Pixel 6 може обзавестися «ультрателеоб’єктивом» з 5-кратним зумом. На це вказує новий рядок з ідентифікатором zoom_toggle_ultratele, за яким слід показник 5x. Ентузіасти впевнені, що мова йде про нову функцію камери топової версії Pixel 6 – п’ятикратному збільшенні.

Google Camera 8.3.252

Заглибившись у вивчення коду програми, фахівці з порталу XDA-Developers виявили більш докладні деталі масштабування ultratele. Так, реальний рівень оптичного зуму телеоб’єктива, який позиціонується як п’ятикратний, насправді становить 4,3x. За словами розробників, такий розбіг показників цілком можливий, враховуючи, що для Pixel 4 насправді збільшення становило 1,6x, хоча в Google Camera відображався дворазовий оптичний зум в якості опції. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується інших характеристик основної камери старшої моделі Pixel 6, то вона, згідно з повідомленням Джона Проссером, включатиме 50-мегапіксельний головний датчик, надширококутний сенсор на 12 Мп і 48-мегапіксельний телеоб’єктив. Також в нових витоках з’явилася інформація, що дорожча версія прийдешньої лінійки буде називатися Pixel 6 XL, а не Pixel 6 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.