Названо 3 головних фішки серії iPhone 14 – Touch ID, зменшений чубчик і версія iPhone 14 Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12, як відомо, запустив черговий суперцикл. Що це таке? Згадаймо iPhone 6/6 Plus. Форм-фактор зберігся в iPhone 7/7 Plus, потім перейшов в iPhone 8/8 Plus. І навіть дожив до наших днів у вигляді iPhone SE другого покоління. Три роки Apple випускала схожі айфони. Потім ще три роки – iPhone X, XS / XS Max, 11/11 Pro / 11 Pro Max. Очевидно, що iPhone 12 ляже в основу не тільки iPhone 13, але і 14. Нижче ми розповімо не про наступне, а вже про iPhone 14 .

Які головні нововведення чекають нас?

Дактилоскопічний сканер Touch ID

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В iPhone 13, як би ми цього не хотіли, сканера відбитків пальців не буде. А ось в iPhone 14 він з’явиться абсолютно точно. Touch ID буде підекранним, як у актуальних флагманів на Android. І це важлива і корисна штука. Не тільки в період пандемії (хочеться вірити, що в 2022 році вона завершиться), а взагалі.

Зменшений чубчик

Аналітики Bloomberg впевнені, що зникнення чубчика з модулем Face ID і селфі-камерою в серії iPhone 14 чекати не доводиться. Принаймі, у iPhone 14 і 14 Max. Вона залишиться, хоча і стане меншим, ніж у iPhone 12 і iPhone 13.

Не виключено, що преміальний 14 Pro і топовий 14 Pro Max її все-таки позбудуться. Особовий сканер і датчик фронтальної камери у них можуть вмістити в круглому компактному вирізі. Як? Побачимо.

iPhone 14 Max

iPhone 14 mini з’явиться чи. На зміну йому прийде величезний iPhone 14 Max. У нього буде такий же корпус, як у iPhone 14 Pro Max. Таким чином, залишаться лише два розміри – 6,1-дюймовий Айфон і 6,7-дюймовий. Звичайно ж, всі з OLED LTPO-екранами з адаптивною частотою оновлення.

Що ще:

Інсайдери очікують збільшення роздільної здатності датчиків камери. Так головний сенсор стане 48-мегапіксельним з можливістю запису відео в 8K . Крім того, говорять про поліпшеному автофокусі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.