Рендери і характеристики Samsung Galaxy M22 опубліковані до презентації

Майбутня новинка бренду вже пройшла сертифікацію у таїландського регулятора NBTC, завдяки чому стали відомі її специфікації. Крім того, в мережі з’явилися реалістичні зображення смартфона, які в деталях демонструють особливості його дизайну.

За наявною інформацією, Samsung Galaxy M22 оснастять 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1600×720 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. Смартфон буде побудований на базі процесора MediaTek Helio G80 в поєднанні з 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 128 ГБ, обсяг якого можна розширити до 1 ТБ за допомогою карти microSD.

Основна камера гаджета розміститься в квадратному блоці із закругленими кутами і включатиме чотири сенсора: 48-мегапіксельний головний і три допоміжних на 8 (надширококутний оптика), 2 (макрооб’єктив) і 2 Мп (датчик глибини). 13-мегапіксельна Фронталки буде перебувати в Каплевидний вирізі на фронтальній панелі пристрою. Ємність акумулятора смартфона з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 25 Вт складе 5000 мАг.

У набір інтерфейсів новинки увійдуть модулі LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5, NFC і GPS. Крім того, апарат отримає FM-радіо, лоток для двох SIM-карт і роз’єм для навушників. Розміри пристрою складуть 159,3 x 74 x 8,4 мм, вага – 199 г.

Samsung Galaxy M22 буде доступний в трьох колірних варіантах: білому, синьому і чорному. Дата релізу смартфона поки невідома. Очікується, що у продажу новинка з’явиться за ціною близько $ 280.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.