Новий захищений смартфон Nokia отримав дату анонса (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сторінці офіційної облікового запису Nokia Mobile в Twitter з’явилося зображення нового смартфона в захищеному корпусі. Бренд не тільки частково розкрив дизайн пристрою, але і оголосив дату його презентації, яка відбудеться вже в цьому місяці.

На опублікованому фото зображена неназвана модель смартфона, і якій чохол закриває задню кришку. Судячи з напису на аксесуарі, новинка обзаведеться міцним корпусом, імовірно з захистом від води і пилу. Дизайн пристрою, оснащеного круглим блоком камери з чотирма датчиками і оптикою Zeiss, почасти нагадує представлені раніше Nokia X10 і X20.

Детальні характеристики смартфона бренд не розкриває. З чуток, новинка може бути анонсована під назвою Nokia XR20. Інсайдери приписують їй процесор Qualcomm Snapdragon 480 і 4 ГБ оперативної пам’яті. Презентація смартфона відбудеться 27 липня 2021 року – тоді ж стануть відомі його детальні специфікації і ціна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.