Huawei: прошивка HarmonyOS 2.0 «оживляє» старі смартфони

Нещодавно Huawei заявила про перехід більш ніж 25 мільйонів пристроїв на HarmonyOS 2.0. За запевненням бренду, бета-версія операційної системи істотно підвищує продуктивність навіть не найсвіжіших моделей смартфонів.

За заявою компанії, HarmonyOS 2.0 працює більш плавно і стабільно в порівнянні з Android на більшості сумісних гаджетів, забезпечуючи безпеку і конфіденційність даних користувача. Як приклад бренд призводить серію смартфонів nova 5, представлену в 2019 році. Тестова збірка прошивки вже доступна для скачування, тому користувачі цих моделей вже можуть самостійно зробити висновки про можливості ОС.

Зараз HarmonyOS 2.0 доступна для 69 смартфонів HUAWEI і Honor в Китаї, але вже до кінця року виробник електроніки має намір довести цю цифру до ста різних гаджетів. Всього ж до кінця дві тисячі двадцять один-го HUAWEI планує оновити 200 мільйонів апаратів.

Раніше компанія оголосила, що в четверту хвилю поновлення HarmonyOS 2.0, яка стартує в середині липня, увійдуть ще 14 пристроїв: HUAWEI P20, Mate 10, P20 Pro, Mate 10 Pro, nova 5i, Mate 10 Porsche Design, nova 4, Mate RS Porsche Design і nova 4e, а також HONOR X10, 30S, X10 Max, 30 Youth Edition і Play4. Крім того, бренд приступив до закритого тестування ОС на смарт-дисплеях Smart Screen V55i, V65i, V65 і V75.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.