Опубліковані свіжі рендери смартфона OPPO A16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO працює над новим смартфоном серії A. Місяць тому OPPO A16 був помічений в Geekbench , а сьогодні відомий інсайдер Еван Бласс (@evleaks) опублікував в Twitter рендери пристрою.

Згідно Рендер, лінійка OPPO A16 буде поставлятися як мінімум в трьох кольорах: чорний, синій і бежевий. Смартфон оснащений каплевидним вирізом під фронтальну камеру на передній панелі, а на задній панелі знаходиться потрійна камера зі світлодіодним спалахом. На лівій бічній грані OPPO A16 знаходяться кнопки регулювання гучності, а на правій грані – кнопка включення з датчиком відбитків пальців.

Згідно ранньої інформації, OPPO A16 базується на однокристальної системі MediaTek Helio G35. Також смартфон обладнаний 4 ГБ оперативної пам’яті і акумулятором ємністю 5000 мА * год з підтримкою зарядки потужністю 10 Вт. Смартфон підтримує підключення 4G LTE, Bluetooth і Wi-Fi. Підтримки 5G в OPPO A16 не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки немає офіційних даних про те, коли OPPO представить новинку. Також немає інформації про ціну і конфігураціях пам’яті OPPO A16.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.