Слух: Google Pixel 6 наздожене iPhone по «живучості» прошивки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі свіжим звітом інсайдерів, в цьому році Google випустить флагманський смартфон з рекордним терміном програмної підтримки. Очікується, що за цим параметром новинки зрівняються з пристроями Apple, які отримують свіжі версії мобільної ОС протягом п’яти років.
Google Pixel

Про плани Google повідомляє портал XDA-Developers з посиланням на звіт інсайдера Джона Проссером. Відповідно до джерела, компанія буде щорічно випускати свіжу версію Android для нових «пікселів» протягом п’яти років, або чотири роки надавати оновлення ОС, а на п’ятий – регулярні патчі безпеки. Такий тривалий термін підтримки гаджетам імовірно забезпечить фірмовий процесор GS101 з кодовою назвою Whitechapel. Зараз більшість виробників Android-смартфонів надається щонайбільше трьох років оновлень для нових пристроїв, за рідкісними винятками.

Згідно з попередніми витокам, серія Pixel 6, що включає дві моделі, буде представлена ​​в жовтні 2021 року. Гаджетам приписують підтримку стандарту Wi-Fi 6, 8 ГБ оперативної пам’яті, 50-мегапіксельні датчики в складі основної камери та акумулятори підвищеної ємності. Діагональ дисплея pOLED-дисплея Pixel 6 імовірно складе 6,4 дюйма, а старша версія обзаведеться 6,71-дюймовим екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.