Патент Apple: Touch ID повертається в iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий патент Apple вказує, що компанія не остаточно розпрощалася зі сканером відбитків пальців. І хоча виробник iPhone неодноразово вказував на недосконалість цієї технології в порівнянні з розпізнаванням облич, такий метод біометричної аутентифікації може повернутися в майбутніх iPhone.

Вище можна побачити оновлене зображення до патенту Apple дворічної давності, в якому описується гаджет з бічним розташуванням сканера відбитків пальців. Раніше на ньому було пристрій, більше нагадує планшет, а тепер його дизайн наближений швидше до смартфону.

iPhone

Зліва пристрій повністю заблоковано з вимкненим екраном. По центру у нього включений екран, а на самому правому зображенні гаджет вже розблоковано. Для авторизації передбачений сканер відбитків пальців на бічній грані, позначений номером 501. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До цього численні інсайдери і аналітики повідомляли, що Apple має намір вбудувати сканер відбитків пальців в кнопку включення iPhone. Це цілком очікувано, адже така технологія вже використовується в iPad Air четвертого покоління. З чуток, компанія також тестує подекранний дактилоскопічний датчик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.