Характеристики бюджетного Samsung Galaxy A03s підтверджені бенчмарком

Неанонсований смартфон Samsung відзначився в базі даних Geekbench. Публікація результатів тестування пристрою розкрила не тільки його назву, а й ключові технічні характеристики. Судячи з ним, новинка буде представлена ​​в бюджетному ціновому сегменті.

Модель з кодовим номером SM-A037F, як очікується, отримає комерційну назву Galaxy A03s. Раніше апарат вже фігурував на CAD-рендера і був помічений на сайтах регуляторів BIS і Bluetooth SIG. Смартфон буде побудований на базі процесора MediaTek Helio G35 з максимальною частотою 2,3 ГГц, і обзаведеться 4 ГБ оперативної пам’яті. Працюючи під управлінням операційної системи Android 11, гаджет зміг набрати в Geekbench 163 і 847 балів в одно- і багатоядерному випробуваннях відповідно.

З минулих інсайдерських звітів відомо, що смартфон оснастять 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD + і «краплею» для 5-мегапіксельною фронталкою у верхній частині. Основна камера буде представлена ​​трьома датчиками (13 + 2 + 2 Мп). Ємність акумулятора моделі становитиме 5000 мАг.

Презентація Samsung Galaxy A03s може відбутися вже до кінця цього місяця, вартість новинки поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.