Смартфони

Ось все, що відомо про кольори iPhone 13 в 2021-му. А який з них подобається вам?

Share
Час читання: 5 хв.

У 2021 році Apple вже представила чимало продуктів. Якісь були показані урочисто, на красивою онлайн-презентації, а якісь просто з’явилися на сайті компанії. Але головних героїв цього року ми чекаємо попереду – це лінійка iPhone 13. Або iPhone 12S … Точної інформації не буде до самого релізу, а витоку поки не зійшлися на єдиній варіанті.

Останні релізи від Apple – такі, як iMac 2021 і iPad Air 4 – демонструють нам явний інтерес до різноманітної палітри кольорів з боку компанії. Після виходу оригінального iPhone X в білому і чорному Apple вирішила знову урізноманітнити асортимент. В iPhone XS з’явився золотий колір, а iPhone 11 і зовсім подарував нам цілий спектр – і навіть привніс матову задню кришку, яка тепер є привілеєм моделей Pro і Pro Max. Можна з упевненістю сказати, що і в 2021 році iPhone здивує нас палітрою кольорів. Але які кольори варто чекати у вересні?

Ми зібрали всі інсайда, що стосуються забарвлень майбутніх iPhone, які є в мережі. Ось, якими можуть бути iPhone 13. Або 12S. Давайте називати його iPhone 2021.

Матовий чорний
Це класика. Особливо в нашій країні покупці найбільше люблять чорні смартфони. Це можна зрозуміти – чорний колір універсальний і ні до чого не зобов’язує.

Інсайдер Макс Вайнбах розповів, що майбутній iPhone 2021 може отримати чорний матовий колір. Це стосується не тільки задньої кришки, а й граней пристрою. Можливо, Apple випустить в матовому корпусі навіть молодші моделі без приставки Pro – але це малоймовірно. 

Рожевий
Одні з останніх інсайдів говорять нам, що рожевий колір дійсно може дебютувати в продуктах Apple в 2021 році. До цих пір компанія випускала тільки пристрої в кольорі «рожеве золото» – до речі, вони виглядали дуже ефектно. І, всупереч стереотипам, це зовсім не тільки жіночий варіант. Чого не скажеш про Pink – навряд чи хлопець або чоловік купить собі iPhone такого кольору.

До речі, витік фотографії рожевого iPhone 2021 вперше з’явилася в Twitter – і майже відразу зникла. Можна припустити, що інформація була справжньою, і Apple задіяла свої зв’язки, щоб її усунути.

Фіолетовий
Тут все очевидно – Apple з великою помпою представила iPhone 12 в фіолетовому кольорі окремо від основної лінійки, а значить і iPhone 2021 отримають такий колір.

Гарний він? Це суб’єктивне питання. Багато хто вважає його ефектним – і це правда, в житті фіолетовий iPhone 12 виглядає куди краще, ніж на картинці.

Помаранчевий
Помаранчевих iPhone у Apple не було давно – якщо вони взагалі були. Такий колір виглядає досить цікаво, але основне джерело помаранчевих рендерів iPhone – інсайдер Джон Проссер, якого не прийнято сприймати всерйоз. Мабуть, сильно сподіватися на помаранчевий iPhone 2021 не варто.

Відповідно до твердження Проссером, моделі iPhone 13 mini і iPhone 13 отримають яскравий помаранчевий колір, а iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max – приглушений і темніший матовий колір.

Product Red
Глибокий червоний колір в лінійці Apple вже став класикою нарівні з чорним і білим. До цих пір компанія не змінювала собі відносно iPhone в кольорі Product Red і випускала їх щороку (крім 2018 го) – швидше за все, цей тренд підтримає і лінійка iPhone 2021.

Тим більше, що Product Red має і символічний сенс – це благодійна програма, і кошти, виручені з продажу червоних iPhone Apple відправляє в фонд боротьби зі СНІДом. А в сучасних реаліях – ще і коронавірусу.

Білий
Навряд чи Apple обійдеться без нього – білий iPhone це шанс відійти від нудного чорного, але при цьому не виділятися кольоровим пристроєм. Білий iPhone – це строго і елегантно, але при цьому не так буденно.

До слова, хоча білий колір Apple незмінно зберігає в лінійці iPhone, його відтінок рік від року змінюється – від холодного блакитного до теплого бежевого.

Жовтий
Мабуть, один з найменш улюблених користувачами кольорів. Менш популярний тільки блакитний. Жовтий колір дуже хороший для красивої картинки, але в житті дуже вимогливий і підійде не всім.

До слова, аналітики вважають, що помаранчевий колір прийде на зміну саме жовтому. М’ятний Вже пару років Apple «грає» з відтінками зеленого кольору – причому не тільки в iPhone, але і в iPad Air. Світло-зелений відтінок отримав і новий iMac 2021. Інсайдери вважають, що в 2021 році варто чекати зелений iPhone – однак це може бути зовсім новий відтінок. графіт


Тут все просто – графітовий iPhone повинен поступитися місцем матовому чорному. Ну або глянцевому – в залежності від конкретної моделі.

Синій
У мережі «гуляють» рендери і навіть прототипи iPhone 2021 mini в насиченому темно-синьому кольорі. В цілому, він непогано виглядає, але інсайдери поки не впевнені, що Apple представить синій iPhone.

Інший варіант – iPhone 2021 може отримати якийсь абсолютно новий відтінок синього. Можливо, це ближче до істини.

Золотий
У Apple досить дивні відносини з золотим кольором. Вперше він з’явився в її продуктах з релізом iPhone 5S, був присутній в лінійці аж до iPhone 7 і 7 Plus, а потім ми побачили iPhone X або в чорному, або в білому. Золотий колір залишився долею більш дешевої лінійки iPhone 8 і 8 Plus. І тут – раптово – він з’являється в топовом iPhone XS!

Слідом виходить XR без варіанту в золотий колір … Ці дивні «гойдалки» не дають можливості зрозуміти, чи буде золотий колір в лінійці iPhone 2021. Однак він їй, мабуть, не завадить. Повинні ж представниці прекрасної

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Google почала боротьбу з піратськими програмами

    Google ввела новий механізм для блокування піратських програм, надавши розробникам інструменти для перевірки автентичності встановлених…

    02.10.2024

    З 1 жовтня “Нова пошта” підвищила тарифи на доставку

    З 1 жовтня «Нова пошта» запровадила нові тарифи на доставку документів, посилок та вантажів, одночасно…

    01.10.2024

    Telegram перестав працювати в Україні: подробиці збою

    Користувачі Telegram по всьому світу, включно з Україною, ввечері 1 жовтня зіткнулися з масовим збоєм…

    01.10.2024

    Функції Galaxy AI від Samsung стануть платними з 2025 року

    Samsung має намір запровадити платну передплату на деякі функції своєї ШІ-системи Galaxy AI з 2025…

    01.10.2024

    Android почав блокувати програми, завантажені зі сторонніх ресурсів

    На початку вересня стало відомо про новий спосіб Google боротьби з піратством. Розробникам надали інструментарій,…

    01.10.2024

    Телефон для літніх людей повинен мати інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

    Вибір смартфона для людини похилого віку — завдання, що вимагає особливої ​​уваги. Наш експерт Митник…

    01.10.2024