Honor показала свій перший флагман на новітньому процесорі Snapdragon 888 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час тому стало відомо, що новий флагман Honor – Honor Magic 3 – стане першим смартфоном компанії на новітнього чіпа Snapdragon 888 Plus. Тепер же сама компанія вирішила опублікувати тизер-постер девайса.

На ньому видно не так багато. Можливо, смартфон повернутий до нас задньою стороною, а напівкруглий силует – це блок основної камери, розташованої посередині. Якщо це так, то можна розраховувати на його дизайн в стилі Huawei Mate 30 або Mate 40.

Відзначимо, що пристрою приписують зовсім різні «якості». Так, наприклад, інсайдери повідомляли, що Honor Magic 3 може отримати повноцінну подекранную камеру. З огляду на, що минуле покоління було представлено у вигляді слайдера, інформація з поддісплейних Фронталки звучить логічно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.