MIUI 12 доконала власників Xiaomi, виправлень вже не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Xiaomi скаржаться на проблеми з Центром Управління в MIUI 12. Про це повідомляє ресурс Gizmochina з посиланням на тематичні форуми.

Зокрема, користувачі відзначають, що Центр Управління в MIUI 12 «лага» – тобто він відкривається з затримкою, а анімації гальмують. У новій версії оболонки анімації були перероблені і значно «обтяжать» для досягнення плавності, що, можливо, і є причиною проблем. Xiaomi взяла до уваги цей нюанс і спробувала виправити його, відключивши ефект розмиття по Гауса в шторці з перемикачами – але це не допомогло.

Крім лагів, Центр Управління у деяких користувачів просто зависає на екрані. Це схоже на «ефект вигоряння» – сама шторка вже сховалася вниз, а її напівпрозорий слід залишається на дисплеї поверх його вмісту. Деякі власники Mi 9T відзначають, що при перемиканні в режим насичених кольорів вони стикаються спочатку з помилкою Центру Управління, а потім з такими ось слідами-артефактами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники Xiaomi вже відреагували на скарги і на тому ж форумі відповідали користувачам, що проблема компанії відома. Однак до сих пір вона не виправлена ​​- власникам смартфонів «китайської Apple» залишається сподіватися на майбутні виправлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.