Власники смартфонів Xiaomi зіткнулися з новою проблемою MIUI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту запуску MIUI 12 для смартфонів Xiaomi були неоднозначні відгуки щодо загального призначеного для користувача інтерфейсу і його дизайну. З серйозними змінами в центрі управління він повинен був стати важливою частиною відновлення, де могло з’явитися більшість помилок.

Користувачі смартфонів Xiaomi і Poco скаржаться на нову проблему в прошивці MIUI 12, яка полягає в пригальмовування при виклику центру управління.

Спочатку Xiaomi заявила, що це сталося через нову анімації, яка була додана в MIUI 12, а також спробувала вирішити проблему. Компанія випустила оновлення, яке усувало розмиття при анімації, однак проблема повністю так і не зважилася. Власники смартфонів продовжують повідомляти, що вони стикаються з пригальмовуванням при відкритті центру управління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, в ході триваючих спроб Xiaomi вирішити проблему з пригальмовування додався більш серйозний баг, який полягав в зависанні центру управління. Крім, з виходом версії MIUI 12.1.2 користувачі звернув увагу на те, що іноді при зависанні відбувається перемикання на режим з великою кількістю кольорів.

У відповідь на це повідомлення модератор спільноти Xiaomi заявив, що компанія в курсі даних проблем і працює над їх вирішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.