Флагманський Sony Xperia 1 III виявилося дуже складно зремонтувати (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор YouTube-каналу PBKreviews провів повне розбирання Sony Xperia 1 III, щоб з’ясувати складність його ремонту в разі поломки. Як виявилося, цей процес пов’язаний з низкою технічних труднощів через особливості конструкції смартфона.

При складанні апарату виробник використовував багато клею, що істотно ускладнює процес демонтажу комплектуючих. Крім того, автор відео відзначив велику кількість гвинтових з’єднань в конструкції апарату, порівнявши той з ноутбуком за цим параметром.

Ще одна неординарна рішення Sony – інтеграція трьох датчиків основної камери на материнську плату – все три модуля виявилися незнімними. На акумуляторі пристрою, який надійно приклеєний до корпусу, немає спеціальних язичків, тому для його вилучення потрібно використовувати ізопропіловий спирт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, через високої щільності компонентів деякі з них легко пошкодити необережним рухом. За результатами розбирання автор каналу PBKreviews оцінив ремонтопридатність пристрою в шість балів з десяти можливих, зробивши знижку на швидке від’єднання деяких шлейфів і дисплейного модуля в зборі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.