Huawei підтвердила розробку EMUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для синхронізації даних між комп’ютером і телефоном Huawei по кабелю використовується спеціальний додаток Huawei PC Manager, в останній версії якого кілька разів згадувалася оболонка EMUI 12.

Це дозволяє припустити, що компанія Huawei не відмовилася від розробки системи EMUI на базі Android. Можливо, компанія до останнього залишає надію на те, що колись американські санкції будуть зняті і вона знову зможе використовувати додатки і сервіси Google, до яких дуже звикли мільйони користувачів Huawei.

Також висловлюється припущення про те, що в описі програми Huawei PC Manager просто допущена помилка і замість EMUI 11 вказана EMUI 12. Правда ця помилка допущена відразу в декількох місцях, але таке трапляється при використанні комбінації команд «копіювати» і «вставити».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

EMUI-12_large.jpg (117 KB)

Також не варто забувати про те, що Huawei вже перейменувала облікові записи EMUI в соціальних мережах Weibo і WeChat в HarmonyOS, підтвердивши остаточні наміри щодо повного переходу на свою власну операційну систему.

В даний момент Huawei активно поширює фінальну версію HarmonyOS 2.0 і тестує операційну систему на великій кількості пристроїв. В кінця року компанія планує оновити 360 млн пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.