Нові муляжі iPhone 13 демонструють зміни в дизайні майбутніх смартфонів Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові муляжі схожі з попередніми макетами та CAD-кресленнями, опублікованими минулого місяця. Вони також демонструють діагональне розташування двох камер в iPhone 13 і iPhone 13 mini, і збільшений блок в моделях iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Ймовірно, це пов’язано з поліпшеними основними і надширококутний камерами.

Спереду можна розгледіти, що чубчик з системою TrueDepth стала менше, а розмовний динамік розташований над камерою для Face ID. Швидше за все, ці муляжі призначені для виробників чохлів та інших аксесуарів.

Очікується, що Apple представить нові iPhone в першій половині вересня 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.