Інсайдер розкрив нові дані про майбутній флагман Xiaomi: його дизайн, процесор і камеру

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station поділився першими подробицями про наступний флагманський смартфон Xiaomi. Зокрема, він натякнув на дизайн пристрою, його технічні характеристики і особливості камери.

Реклама

За даними джерела, наступний флагман Xiaomi отримає вигнутий з боків дисплей з отвором під фронтальну камеру. Ймовірно, виробник ще не готовий до масового впровадження підекранних камер. Таким чином, зовні апарат, принаймні спереду, не буде помітно відрізнятися від того ж Mi11.

Основна камера буде з сенсором Samsung на 200 або 192 Мп з можливістю об’єднання до 16 пікселів в один великий для отримання більш якісних 12-мегапіксельних знімків в умовах поганого освітлення. Додатково повідомляється про значно покращеному програмному забезпеченні, відповідальному за обробку зображень.

В якості апаратної платформи вказується процесор Qualcomm з кодовою назвою SM8450. Передбачається, що спадкоємець Snapdragon 888 покажуть в кінці цього року. Він буде виконаний по 4-нм техпроцесу з використанням новітньої архітектури ARMv9 і отримає інтегрований 5G-модем Snapdragon X65.

Нагадаємо, що в минулому році Xiaomi представила Mi11 28 грудня, що зробило його першим смартфоном на базі Snapdragon 888. Не виключено, що компанія постарається повторити це, але їй може скласти конкуренцію Lenovo, яка пообіцяла представити свій флагман на новому топовом чипі Qualcomm вже цієї взимку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ