Майбутній Samsung Galaxy S22 Ultra показали не якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті з’явився рендер майбутнього флагмана від Samsung – Galaxy S22 Ultra. На основі найактуальніших витоків малюнки склав графічний дизайнер Technizo Concept, а опублікував їх ресурс Let’s Go Digital.

На зображеннях можна побачити пристрій, який на перший погляд дуже схожий на актуальну модель – Samsung Galaxy S21 Ultra. Спереду у нього такий же круглий виріз під фронтальну камеру, такі ж мінімалістичні рамки дисплея, а сам екран має таке ж співвідношення сторін. Однак найголовніше ховається позаду.

Тут можна повною мірою оцінити модуль основних камер. Згідно витокам, їх буде чотири, однак докладних характеристик поки ніхто не знає. Саме зачаровує – це по-справжньому величезний об’єктив основної камери, який в мережі вже прозвали «циклопом». Він дуже виділяється на тлі трьох інших, і, за чутками, отримає матрицю Samsung ISOCell 200Мп – раніше в своєму Twitter-акаунті компанія повідомляла, що чіп Exynos 2100 підтримує такі матриці. Крім об’єктивів, в блоці камер дизайнер розташував модуль лазерної автофокусування і LED-спалах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слова, інсайдери стверджують, що Samsung Galaxy S22 Ultra буде оснащений стабілізацією зображення методом «зсуву матриця» – раніше ми розповіли, що ж такого особливого в цій технології. Згідно витокам, Apple вмонтує«Зсув матриці» на всю лінійку iPhone 13 , яка буде представлена у вересні 2021 року.

А як вам такий дизайн блоку камер майбутнього Samsung Galaxy S22 Ultra? Поділіться в коментарях!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОletsgodigital.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.