iPhone SE 3 отримає Apple A14, також Apple готує недорогий смартфон на базі iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми новинами з ланцюжка поставок, смартфон iPhone SE 3 дійсно буде побудований на базі однокристальної системи Apple A14, як і вказували попередні чутки.

Минулого тижня відомий аналітик Tianfeng Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) заявив, що новий iPhone SE стане найдешевшим і найбільш компактним смартфоном Apple з підтримкою мереж п’ятого покоління. На той момент лише висловлювалися припущення, що він може бути побудований на базі Apple A14.

За даними Мінг-Чі Куо, Apple планує випустити нову версію iPhone SE в першій половині 2022 року. Також він заявив, що дизайн нового iPhone SE 3 буде «приблизно таким же», як у існуючого SE, який заснований на iPhone 8. iPhone SE 3 як і раніше буде використовувати 4,7-дюймовий РК-екран з кнопкою Home і вбудованим сканером відбитків пальців Touch ID на передній панелі, а також однією камерою на задній панелі.

Також ходять чутки про те, що Apple готує iPhone SE Plus з екраном більшого розміру, а також отвором для фронтальної камери. Дактилоскопічний датчик у цього смартфона повинен знаходитися під поверхнею екрану або збоку на корпусі.

Нарешті, Мінг-Чі Куо стверджує, що в 2023 році Apple випустить нову модель лінійки iPhone SE на базі iPhone 11 з 6-дюймовим РК-дисплеєм, підтримкою Face ID і 5G.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.