Xiaomi Mi 12 Ultra отримає камеру на 192 Мп та інші цікаві фішки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навесні 2021 компанія Xiaomi показала свій флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra, який отримав топову камеру і два екрани. Незважаючи на те, що смартфон досить дорогий, він отримав велику популярність. Тому Xiaomi вже приступила до створення лінійки Xiaomi Mi 12 і Xiaomi Mi 12 Ultra зокрема.

Відомий китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station стверджує, що Xiaomi Mi 12 Ultra принесе з собою інновації в області обробки зображення. За його даними, Xiaomi Mi 12 Ultra буде оснащений основною камерою з головним датчиком зображення роздільною здатністю 192 Мп оптичного формату 1 дюйм.

У ньому буде використовуватися технологія об’єднання інформації з 16 сусідніх пікселів. Новий датчик дозволить знову підняти якість зображення при зйомці в умовах недостатнього освітлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такий датчик буде встановлений тільки в моделі Xiaomi Mi 12 Ultra. Інші моделі лінійки отримають інші датчики.

Крім того, Xiaomi Mi 12 Ultra повинен бути оснащений підекранною фронтальною камерою останнього покоління, яка дозволить створювати фото і відео відмінної якості. Нарешті, очікується, що крім провідної швидкої зарядки потужністю не менше 120 Вт він також буде оснащений бездротовою зарядкою потужністю майже 100 Вт.

Раніше Digital Chat Station точно першим повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30, Redmi K40, Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 11, а також регулярно публікує інформацію, отриману від власних інформаторів у відділах досліджень і розробок різних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.