Розкрито 13 нових моделей смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі оприлюднили список з кодовими назвами відразу 13 неанонсованих смартфонів китайського гіганта Xiaomi. Причому згадки про кожну модель джерела виявили в коді MIUI.

Передбачається, що Xiaomi випустить всі оприлюднені моделі до кінця поточного року. На даний момент технічні подробиці відомі лише про деякі моделі. Сам список з кодовими іменами пристроїв:

  1. evergo;
  2. evergreen;
  3. zeus;
  4. cupid;
  5. psyche;
  6. pissaro;
  7. pissaropro;
  8. cygnus;
  9. bestla;
  10. hyacinth;
  11. divine;
  12. lepus;
  13. mercury.

Повідомляється, що модель з кодовою назвою cygnus отримає екран з частотою оновлення 90 Гц і підекранну селфі-камеру. Що стосується основної камери, вона буде включати в себе датчик Samsung HMX з роздільною здатністю 108 Мп, телеоб’єктивом з 5-кратним зумом і надширококутним об’єктивом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель bestla, в свою чергу, буде оснащена модулем Samsung GW3 з роздільною здатністю 64 Мп, тоді як про hyacinth відомо, що смартфон отримав екран на 120 Гц і потрійну камеру на 108 Мп. divine, як повідомляється, буде обладнана екраном на 90 Гц з вбудованою селфі-камерою, основною камерою з модулем Samsung GW3 роздільною здатністю 64 Мп, надширококутним об’єктивом і телеоб’єктивом з 5-кратним зумом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.