Touch ID повертається у флагмани Apple

В останній раз користувачі отримували айфон з сенсором Touch ID в минулому році з надходженням чергового iPhone SE. Однак він не розглядався флагманським пристроєм. Останніми флагманськими айфона з цією функцією виявилися iPhone 8 і 8 Plus, випущені ще в 2017 році. Це говорить про дуже довгу відсутність датчика відбитків пальців на топових смартфонах з Купертіно, але, схоже, ситуація може змінитися в 2022 році.

Надійний прогнозист Мінг-Чі Куо оприлюднив цікаві відомості про прийдешні пристрої Apple. Він вважає, що наступний iPhone SE, ймовірно, з’явиться в першому півріччі 2022, і, за його джерелами, з ним очікується повернення Touch ID. Це не означає, що дана функція повернеться у вигляді кнопки Home або інтегрованого в кнопку харчування сенсора, як в новій версії iPad Air. Мабуть, Apple нарешті знайшла прийнятний спосіб розміщення дактилоскопічного датчика під дисплеєм для окремих моделей айфона 2022 року.

Apple, імовірно, випустить чотири флагманські моделі iPhone в 2022 році. Попарно вони з’являться з 6,1- і 6,7-дюймовими розмірами. Це також означає, що не буде нового 5,4-дюймового міні-варіанти. Додатково користувачі повинні отримати в першій половині майбутнього року оновлення iPhone SE. Топові телефони, як очікується, будуть забезпечені датчиком Touch ID під дисплеєм. В порівняно дешевих 6,1- і 6,7-дюймових моделях цієї функції не буде для підтримки низьких цін.

Доступний за ціною 6,7-дюймовий айфон може коштувати менше $ 900, що не дуже страшно в порівнянні з поточною версією Pro Max аналогічного розміру, що стартує з $ 1099. При цьому Куо вважає, що більш дорогі телефони, надійдуть з удосконаленою ширококутної камерою 48 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.