З’явилася нова інформація про «фанатський» Samsung Galaxy S21 FE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилися нові чутки про новий Samsung Galaxy S21 FE. Недавнє припущення, що «фанатська» версія флагмана на межі скасування , не підтвердилося: є нова інформація про можливі терміни релізу смартфона, а також стало відомо, що його поставки будуть обмежені лише двома регіонами.

Згідно з повідомленням південнокорейських ЗМІ, компанія Samsung поділилася з партнерами по галузі подробицями про причини затримки випуску Galaxy S21 FE. Основна і єдина причина затримки – це дефіцит процесорів Snapdragon 888. Всі доступні в даний час флагманські чіпи Qualcomm компанія Samsung направила на виробництво нових складних пристроїв – Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip 3, презентація яких запланована на 3 серпня.

З огляду на, що проблема з нестачею напівпровідників на ринку може затягнутися, південнокорейський виробник розраховує випустити Galaxy S21 FE в жовтні поточного року. При цьому постачання більш доступною версією флагмана буде здійснюватися тільки на ринки США і Європи. В Samsung також відзначили, що це не остаточне рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Це лише один з декількох заходів, які в даний час розглядаються. Крім того, нещодавнє закриття (припинення роботи) заводу у В’єтнамі, однією з основних баз для виробництва смартфонів, через повторного поширення коронавірусу також може вплинути на зміну графіка », – заявили в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.