HTC, Huawei і LG залишать Samsung на MWC 2018 у самоті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже писали про те, що HTC не відвідає виставку MWC 2018 і не буде представлений там свій флагманський пристрій U12. Однак, за чутками, Huawei на MWC не покаже P11, а LG не представить новий флагман. Таким чином, MWC 2018 може стати нудною виставкою за останній час.

Звичайно, причин багато. І не можна однозначно сказати, що HTC, Huawei і LG побоялися конкуренції з Samsung. Все впирається ще і в технічну частину: тестування нових продуктів, доведення до розуму. Ну і інші, організаційні моменти.

Хоча, звичайно, на мій погляд, головне, що відштовхнуло конкурентів, – це масштаби впливу Samsung на весь мобільний ринок. На тлі S9 флагмани конкурентів будуть губитися. Вся увага публіки буде прикута саме до Samsung. Це і добре, і погано. Добре це в першу чергу для самої Samsung. В іншому нічого позитивного в цьому немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Я давно пишу про те, який жорсткої політики дотримується Samsung. Варто почати хоча б з того, що хлопці в черговий раз викупили перші партії процесорів Snapdragon 845. У 2017 році Samsung також намагалася привласнити чималу частку AMOLED-дисплеїв, тим самим викликавши дефіцит на ринку. Samsung веде вкрай агресивну політику, яка заважає розвитку здорової конкуренції.

Але я все ж думаю, що майбутнє за китайським ринком. Саме китайці найближчим часом можуть стати лідерами ринку, а Samsung повинна думати не про монополізацію, а про ціноутворення по аналогії з китайськими виробниками.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.