Xiaomi оновила старі смартфони

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi випустила оновлення MIUI 12.5 для смартфонів Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix 2S і Mi Mix 3. Це відносно старі моделі, випущені близько трьох років тому.

РЕКЛАМА

За словами Xiaomi, рішення випустити актуальну версію MIUI для смартфонів серії Mi 8 пов’язано з тим, що ці пристрої як і раніше популярні, і у них велика призначена для користувача база. Оновлення MIUI 12.5 для перерахованих моделей в першу чергу буде поширюватися в Китаї, а потім розповзеться по всьому світу і з’явиться в тому числі в Росії.

MIUI 12.5 знижує використання оперативної пам’яті системою і додатками приблизно на 20% і знижує споживання ресурсів фоновими завданнями орієнтовно на 35%. Оновлення також додає пристроїв нові функції і можливості, в тому числі суперобоі, динамічну підстроювання інтерфейс, посилення безпеки і конфіденційності та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.