Власники Xiaomi Mi 11 масово скаржаться на перегрів смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом, навколо компанії Xiaomi досить багато галасу. Спочатку користувачі смартфонів масово відправляли скарги в адресу компанії, а сьогодні стало відомо, що власники Xiaomi Mi 11 масово скаржаться на перегрів смартфона. За попередньою інформацією, причиною перегріву смартфона стала материнська плата. Тепер детальніше.

Китайська компанія Xiaomi страждає від критики через те, що їхній останній флагманський смартфон страждає від перегрівання, при чому ця проблема виникає через декілька місяців користування смартфоном, і в деяких випадках це призводило до вигорання материнської плати, відповідно смартфон ставав непридатним для користування.

Багато незадоволених користувачів почали “брати штурмом” офіційний акаунт генерального директора Xiaomi, але, як і очікувалося, офіційної відповіді від керівника ще не було. Велика ймовірність, що директор і не буде коментувати цю проблему, оскільки такі проблеми вирішуються безпосередньо через офіційні сервісні центри та їхніх керівників. Також існує ймовірність, що вся інформація, яка стосується перегріву смартфонів Xiaomi Mi 11, просто видумка і це діло рук конкурентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно попереднього аналізу, як ми писали вище, стала проблема з материнською платою, а саме відводом від неї тепла. Причина захована в тому, що останні флагманські процесори неймовірно потужні і виділяють достатньо тепла, а от система відводу тепла залишилася на старому рівні і вона просто не справляється з навантаженнями. В результаті, через велике нагрівання, материнська плата дійсно могла вигоріти і довести смартфон до повної недієздатності.

Зараз же, залишається очікувати на офіційну відповідь від Xiaomi, щоб знати, наскільки проблема масова і чи стосується вона всіх випущених смартфонів Xiaomi Mi 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.