Xiaomi готує три смартфона з підекранними камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони з підекранними фронтальними камерами вже не новина: ще в минулому році така модель з’явилася у ZTE, в цьому році Samsung Galaxy Z Fold 3 стане першим складним смартфоном з подекранной камерою, а Xiaomi, згідно з останніми даними, і зовсім готує три такі моделі.

Як повідомляється, Xiaomi фіналізували технологію підекранною камерою третього покоління і вважає її ідеальною для масового виробництва. Причому технологія буде впроваджуватися масово: компанія готує вже три смартфона з її застосуванням. Вони будуть виходити послідовно раз в квартал: перша – в третьому кварталі поточного року (тобто новинку представлять в проміжку з липня по вересень), друга – в четвертому кварталі поточного року, а третя – в першому кварталі 2022 року.

Технологія недешева, тому моделям початкового і середнього рівня такі камери (поки) не підходять. В такому випадку першим смартфоном Xiaomi з подекранной камерою може стати Mi Mix 4 (чутки давно говорять про це, як і про випуск смартфона в третьому кварталі), другим – Mi Mix Fold 2 (він очікується якраз до кінця року), а третім – Mi 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.