Названо телефони, які отримають MIUI 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випускає оновлення MIUI 12.5 для відповідних пристроїв по всьому світу. З іншого боку, компанія створила “MIUI Pioneer Group” для вирішення проблеми, з якою стикаються користувачі. Додатково до всього в Інтернеті почали циркулювати чутки про MUI 13.

За даними Digital Chat Station, надійного експерта з Китаю, MIUI 13 дійсно тестується Xiaomi. Перш за все, він говорить, що пристрої, випущені за останні два роки, отримають оновлення. Остання інформація не видається дивною, оскільки Xiaomi відома тим, що надає три поновлення MIUI для флагманів, а також популярних среднечастотних моделей і два поновлення MIUI для бюджетних смартфонів.

Крім того, раніше на цьому тижні інший лідер повідомив, що майбутній Mi MIX 4 дебютує з MIUI 13 на борту. З чуток, цей смартфон буде випущений в третьому кварталі. Отже, остання версія MIUI також повинна бути анонсована приблизно в той же час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередніми повідомленнями, Xiaomi почав адаптувати свої системні програми для MIUI 13. Слуха навіть припустив, що MIUI 13 будуть запущені в червні. Але схоже, що це не так.

У будь-якому випадку, ми очікуємо дізнатися більше про наступну основну версію мобільної операційної системи Xiaomi до її офіційного анонса в найближчі дні. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Xiaomi запатентувала смартфон з слайд-дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.