У Мережі виклали ролик з розпакуванням смартфона Samsung Galaxy M32

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явився відеоролик, що демонструє розпакування коробки смартфона Samsung Galaxy M32 за тиждень до прем’єри. Потенційні покупці змогли побачити пристрій, а також дізнатися про потужність зарядки для гаджета з ємністю акумулятора 6 000 мАг.

На даний момент офіційної інформації про технічні характеристики смартфона Samsung Galaxy M32 немає. Про нього є тільки дані інсайдерських витоків. Згідно з ними, основою девайса є процесор Helio G85 від MediaTek, що працює, в залежності від версії, за допомогою 4 Гб або 6 Гб оперативної пам’яті.

Обсяг дискового сховища становить 64 Гб і 128 Гб. Розмір Super AMOLED-дисплея досягає 6,4 дюймів, а роздільна здатність екрану відповідає стандарту Full HD +. Модуль основної камери має лінзи дозволом 48, 8, 5 і 5 Мп, а фронтальна камера отримала об’єктив на 20 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На окрему увагу заслуговує акумулятор пристрою. Він має ємність 6 000 мАг, а ось зарядний пристрій, який можна побачити в опублікованому ролику, підтримує лише швидкість зарядки на рівні 15 Вт. Більше інформації можна буде дізнатися 21 червня під час офіційної презентації південнокорейської новинки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.