Головна Смартфони Xiaomi може випустити ще один складаний телефон до кінця року

Xiaomi може випустити ще один складаний телефон до кінця року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З тих пір, як Samsung і Huawei майже одночасно явили світові свої перші комерційні складні телефони, індустрія змінилася і вже ніколи не стане колишньою. Нехай поки не всі виробники створили такі пристрої, а Samsung якось непомітно стала монополістом у виробництві екранів, багато хто хоче випустити щось подібне. Тільки недавно на цей ринок увірвалася Xiaomi, а тепер вже, судячи з усього, готує другу складну модель. Поки інформації про неї мало, а замість назви тільки кодове ім’я, але дещо про новинку ми вже знаємо і хочемо цим поділитися. Зрештою, від кого, як не з Xiaomi зараз чекати чудес в цьому напрямку. Раптом новий смартфон ще й коштувати буде істотно дешевше існуючих.

Складаний телефон Xiaomi

Першим складним телефоном Xiaomi в кінці березня минулого року був Mi MIX Fold. Якийсь час він залишався “єдинорогом”, але поступово вийшов з тіні і його навіть начлі відвантажувати покупцям. А сам він при цьому показав дуже непогану статистику онлайн продажів. Можливо, пов’язано це з його вартістю, загальною відданістю бренду (особливо в Китаї) або просто з тим, що це щось нове – то є не Samsung. Причини можуть бути будь-якими, аж до десктопного режиму, але факт залишається фактом – новинку прийняли добре.

Через трохи більше місяця після анонсу цього пристрою стали з’являтися подробиці про другий доладному телефоні під кодовою назвою J18. Тепер ще через кілька тижнів в мережі з’являється додаткова інформація про цей гаджет. Нехай вона поки не вичерпна, але певну їжу для роздумів дати може.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що таке Xiaomi J18s

Всі подробиці про прийдешнє доладному смартфоні Xiaomi J18s, включаючи найостанніші, надходять з Digital Chat Station. Згідно з останнім повідомленням на Weibo про цей телефон, він дебютує в четвертому кварталі 2021 року. Якщо це правда, то йому навіть не завадить брак процесорів, через яку може бути скасований вихід супер-очікуваного Samsung Galaxy S21 FE.

З іншого боку, можливо, компанія просто розраховує на нормалізацію ситуації або планує тільки розповісти про новинку, а саму збірку почати пізніше. Та й взагалі, важливо зараз не це, будь-який смартфон треба спочатку розробити, а потім вже вирішувати організаційні проблеми.

Яким буде новий складаний Xiaomi

Поки ми знаємо про нього те, що у нього буде складаний всередину дисплей. Як внутрішні, так і зовнішні панелі будуть мати високу частоту оновлення. Новинка буде працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 888 і буде оснащена батареєю ємністю 5000 мАг.

Раніше вже повідомлялося, що внутрішній екран Xiaomi J18s, що поставляється Samsung Display, матиме частоту оновлення 120 Гц. Інформація так само надходила від Digital Chat Station . Відмінність інформації, яка була тоді від тієї, що ми отримали зараз, полягає в тому, що в тому випадку йшлося про частоту оновлення всього 90 Гц для зовнішнього екрана.

Є деякі подробиці і про камеру смартфона. Як повідомляється, в пристрої встановлений основний датчик з дозволом 108 Мп. Так само його буде доповнювати невідомий датчик з 3-кратною рідкої лінзою і надширокий блок. В цілому другий складаний смартфон Xiaomi буде схожий на доопрацьовану першу модель.

Xiaomi Mi Mix Fold 2

Складно сказати, що якщо це все відмінності, то він буде називатися Mi Mix Fold 2. Можливо, це буде щось на зразок Mi Mix Fold S. Хоча, якщо випуск затягнеться і перенесеться на весну майбутнього року, то можна буде говорити про більш серйозних доопрацювань і випуску повноцінного другого покоління. Ось тільки з процесором треба буде щось зробити – “три вісімки” на той час сильно застаріють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: