Xiaomi оголоcила одноденний розпродаж фітнес-браслета Mi Smart Band 6 за ціною 1099 грн замість 1499 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi оголосила про розпродаж в Україні представленої в квітні нової версії фітнес-браслета Mi Smart Band 6. Тільки завтра, 16 червня 2021 року, Mi Smart Band 6 можна буде придбати за акційною ціною ‒ 1099 грн. Зазначимо, що стандартна рекомендована роздрібна ціна браслету становить 1499 грн.

Акційний розпродаж фітнес-браслета Mi Smart Band 6 буде проходити у всіх онлайн магазинах-партнерах Xiaomi 16 червня з 10:00 до 24:00. Пропозиція діятиме упродовж зазначеного часу або до повного розпродажу акційних пристроїв, кількість акційного товару обмежена. Список магазинів-партнерів акції: allo.ua, comfy.ua, eldorado.ua, foxtrot.com.ua, rozetka.com.ua, citrus.ua.

Зазначимо, що Mi Smart Band 6 є новим представником найпопулярнішої лінійки носимих пристроїв Xiaomi. Він отримав 1,56-дюймовий повноекранний AMOLED-дисплей, який пропонує картинку зі щільністю пікселів 326 ppi та приблизно на 50% більший екран, ніж у його попередника. Пристрій має удвічі більше фітнес-режимів та охоплює у сукупності 30 різних видів тренувань, також пропонуючи автоматичне визначення для 6 найпопулярніших їх видів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.