Нові зображення iPhone 12s демонструють прозорі камери

Якщо раніше об’єктиви були повністю чорними, то тепер верхнє захисне скло над ними є прозорим.

Ще на початку року ходили чутки про те, що нова серія смартфонів Apple може вийти під назвою iPhone 12s або iPhone 13, проте останнім часом її називають частіше саме iPhone 13.

Проте, в мережі з’явилося нове зображення, на якому лінійка смартфонів називається iPhone 12s, при цьому впадає в очі нове виконання модулів камери. Якщо раніше об’єктиви були повністю чорними, то тепер верхнє захисне скло над ними є прозорим (на другій картинці).

В іншому смартфони лінійки iPhone 12s будуть повторювати торішній дизайн iPhone 12 і отримають корпус з плоскими бічними рамками, а також зменшений виріз під фронтальну камеру, якого не видно на зображенні.

iPhone 12s і iPhone 12s mini отримають 6,1- і 5,4-дюймовий екрани, а також новий дизайн камери з діагональним розташуванням модуля, а iPhone 12s Pro і iPhone 12s Pro Max будуть оснащені 6,1- і 6,7-дисплеями та збільшеним основним блоком камери з трьома модулями.

Аналітик Wedbush Деніел Айвз (Daniel Ives) повідомив, що всі моделі нової лінійки матимуть лазерний далекомір в основній камері. Тепер ця функція не ексклюзивна для моделей з приставкою Pro. Він також заявив, що старші моделі отримають до 1 ТБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.