HarmonyOS 2.0 займає набагато менше місця, ніж EMUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продовжують з’являтися подробиці про операційну систему HarmonyOS 2.0, фінальна версія вже доступна користувачам різних смартфонів в Китаї.

Як повідомляє джерело, HarmonyOS 2.0 підтримує ефективне управління пам’яттю і займає менше місця у флеш-пам’яті смартфона. Для прикладу наводиться смартфон Huawei з 256 ГБ флеш-пам’яті. З них 224,95 ГБ було зайнято операційною системою, додатками і одними даними. Після поновлення обсяг використаної пам’яті зменшився до 217,83 ГБ. Тобто HarmonyOS 2.0 після установки займає, як мінімум, на 7 ГБ менше місця, ніж EMUI 11. Це відмінна для власників смартфонів з невеликим об’ємом пам’яті.

huawei-harmonyos-storage-2_large.jpg (115 KB)

Також підтверджено, що HarmonyOS 2.0 забезпечує підвищення продуктивності та ефективне використання батареї в порівнянні з EMUI 11 при тривалому використанні. Як показує результат тесту, HarmonyOS 2.0 працює приблизно на 10% довше без підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, за неповний тиждень HarmonyOS 2.0 вже встановили на 10 мільйонів смартфонів в Китаї, при цьому перехід з Android і EMUI 11 на HarmonyOS 2.0 відбувається як звичайне оновлення прошивки. Після цього навіть не потрібно встановлювати заново програми: вся інформація зберігається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.