Тести автономності та продуктивності нового OnePlus Nord CE 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений на минулому тижні OnePlus Nord CE 5G вже встиг пройти ряд випробувань. Техноблогери опублікували результати тестування продуктивності смартфона, а також оголосили дані про його автономності та швидкості зарядки.

Що стосується основних апаратних можливостей OnePlus Nord CE 5G, він оснащений виконаним по 8-нм технології процесором Snapdragon 750G з 8 ядрами (2 х 2,2 ГГц Kryo 570 + 6 х 1,8 ГГц Kryo 570) і графікою Adreno 619. За рахунок цього чіпа в одноядерному режимі тестування в GeekBench 5 смартфон обходить не тільки представників середнього класу інших брендів, але і свого «родича» OnePlus Nord зі Snapdragon 765G.

Також Nord CE 5G обійшов інші пристрої з аналогічними характеристиками і в бенчмарке AnTuTu, набравши 318 672 бали, а це майже на 6000 більше, ніж у OnePlus Nord. Однак в тестуванні ігровий продуктивності смартфон показує середні результати. У графічних тестах GFXBench він майже на одному рівні з конкурентами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше вражає акумулятор OnePlus Nord CE 5G. Він отримав ємність 4500 мАг і завдяки Warp Charge 30T Plus за 30 хвилин здатний зарядитися від 0% до 67%. За швидкістю «заправки» новинка поступається тільки Realme 8 Pro з 50-ватної зарядкою.

При цьому смартфон випереджає всіх конкурентів по автономності: вона становить 117 годин. У режимі перегляду відео смартфон готовий опрацювати трохи більше 23 годин, а серфінг в інтернеті може тривати 17,5 години на одному заряді акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.