OPPO A54 увійшов в топ-5 рейтингу акумуляторів DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці з лабораторії DxOMark провели тестування представленого декількома місяцями раніше недорогого смартфона OPPO A54. Заявленою фішкою пристрою став ємний акумулятор, тому експерти взялися випробувати саме цю його складову.

OPPO A54

OPPO A54 оснащений акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАг з комплектної зарядкою потужністю 10 Вт. Оцінка АКБ смартфона в лабораторії проводилася за трьома параметрами: автономності, зарядці і ефективності. Незважаючи на те що апарат отримав дисплей з частотою оновлення 90 Гц, час роботи гаджета на одному заряді акумулятора вразило експертів.

Так, при використанні смартфона по 2,5 години в день, він зміг пропрацювати трохи більше трьох діб. Чотиригодинного щоденна активність забезпечила в загальному 65 годин роботи апарату на одному заряді, а 7 годин використання в день «посадило» OPPO A54 за 41 годину. Примітно, що ці показники в середньому на дві години більше, ніж у Motorola Moto G9 Power з більш ємним акумулятором на 6000 мАг. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO A54

Що стосується часу зарядки, OPPO A54 відстає від прямих конкурентів, так як в комплекті йому дісталося зарядний пристрій з найменшою потужністю – 10 Вт. Щоб заповнити заряд акумулятора з нуля до 100%, пішло 2 годині 59 хвилин. Однак фахівці DxOMark відзначили, що смартфон здатний підтримувати і більш швидку 18-ватну зарядку, що помітно покращує його результати.

У верхню частину рейтингу OPPO A54 допомогла піднятися ефективність його акумулятора. Цей параметр в першу чергу характеризується розрядкою під час використання. Оцінка ефективності в цілому виявилася вище, ніж у більшості смартфонів: пристрій розряджається повільніше у всіх сценаріях використання, за винятком викликів.

За підсумками всіх тестів OPPO A54 отримав 76 балів, що дозволило зайняти йому п’яте місце в загальному рейтингу акумуляторів смартфонів від DxOMark.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.