Користувачі смартфонів Xiaomi і Poco з MIUI 12 і MIUI 12.5 поскаржилися на нові проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Місяць тому ми вже розповідали про численні проблеми в програмній платформі MIUI 12, які Xiaomi усувати не поспішала. А після того, як смартфони почали масово оновлюватися до MIUI 12.5, з’ясувалося, що і в ній є прикрі баги. Наприклад, «бульбашки» повідомлень (Bubbles) в месенджерах (Facebook Messenger, Skype), які на багатьох апаратах стали квадратними.

Але якщо форма бульбашок є лише естетичною проблемою, то відсутність повідомлення взагалі або неможливість відкрити через нього чат – це вже реальне незручність для користувача. Повідомляється, що проблема проявляється на смартфонах Xiaomi і Poco з прошивками MIUI 12 і MIUI 12.5 на базі Android 11.

Ще одна «особливість» MIUI 12 / 12.5 полягає в тому, що в зазначених месенджерах при відкритті листування у спливаючому вікні через повідомлення клавіатура перекриває текстове поле.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя, з перерахованими проблемами власники смартфонів Xiaomi і Poco, ймовірно, не залишаться «один на один». Компанія-виробник вже відреагувала на пропозиції, що надійшли скарги і пообіцяла найближчим часом випустити виправлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.